HALİL ARDA: TÜM GAZİEMİRLİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

HALİL ARDA: TÜM GAZİEMİRLİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM

Facebook'ta paylaş
Yaptığı duygusal konuşmayla seçim startını veren CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda herkesi ve herkesimi kucaklayacağı sözü ve mesajı verdi.
02/02/2019 , 22:12:53

Gaziemir Abdullah Arda Meydanı son iki gündür hayli hareketliydi.

Cuma günü Cumhur İttifakı’nın Gaziemir Adayı Nazmi Yılmaz’a destek vermek için ilçeye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ziyaretinden sonra bir gün sonra bu kez CHP ve İyi Parti’liler meydandaydı.

CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda 31 Mart 2019 seçim startını dedesini adını taşıdığı Abdullah Arda Meydanı’ndan verdi.

 

ÖNCE ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYDULAR

 

Öncesinde CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Halil Arda daha sonra ilçe başkanı Kasım Özkan ve yöneticilerle birlikte ilçe binasının önünden Abdullah Arda Meydanı’na yürüyerek geldi.

Meydana çıkan Önder Caddesi boyunca Gaziemirlilerde CHP adayına yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık bin 500 kişinin toplandığı Abdullah Arda Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na ilçe başkanıyla birlikte çelenk koyan Halil Arda saygı duruşunun ardından toplulukla birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

 

ÖZKAN VE ARDA GAZİEMİRLİLERE HİTAP ETTİ.

 

Daha sonra meydanda kurulan sahne üzerinde ilk konuşmayı İlçe Başkanı Kasım Özkan yaptı. Oldukça heyecanlı görünen Özkan’ın dili bir ara sürçtü. Bugüne kadar tüm girdiği seçimleri kazandığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan “Bu seçim sürecinde halen Gaziemir Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’da dahil olmak üzere 9 arkadaşımız aday adayımız oldu. Çok seviyeli bir yarıştan sonra Halil Arda partimizin adayı oldu. Kendisine güveniyoruz. Bu seçimde yüzde 60’tan az oy almayacağımızı ifade ediyorum. 10 yıl boyunca Gaziemir’e hizmet eden Gaziemir Belediye Başkanımız sayın Halil İbrahim Şenol’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HALİL ARDA’DAN DUYGUSAL KONUŞMA

 

CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda duygusal ve etkili bir konuşma yaparak herkesin ve herkesimin belediye başkanı olacağı mesajını verdi.

 

Halil Arda konuşmasında özetle şunları söyledi:

Bugün benim için çok heyecanlı ve çok gururlu bir gün. Bundan yaklaşık yüz yıl kadar önce Seydiköy’de ilk belediyeyi kuran ve ilk belediye başkanı olan dedem Abdullah Arda’nın bir torunu olarak sizlere hitap etmek benim için çok büyük bir onur!

Dedemden İsmet Kılıç’a kadar Gaziemir’e hizmet etmiş olan ve bugün dünyada olmayan tüm belediye başkanlımızı rahmet ve şükranla yad ediyorum.

Gaziemir’e belediye başkanı olarak hizmet etmiş Adnan Yüksel’i ve bugün hizmet eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a buradan sevgi ve saygılarımı ifade ediyorum. Yaptıkları çalışmalar için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Bugün burada bizlerle birlikte olmayı çok arzu eden ancak Parti Meclisi toplantısı için Ankara’da olmaz zorunda olan CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Gaziemirlilere selamlarını iletiyorum.  

57 yıldır yaşadığımı ve tüm sokaklarını karış karış bildiğim Gaziemir’i çok seviyorum. Gaziemir adını ne zaman duysam duygulanıyorum. Ciğerim yanıyor.

 

Bundan yaklaşık 50 yıl önce henüz daha çok küçükken Gaziemir’de seçimleri heyecanla takip ederdik. Hemen şuradaki Reislerin Kahvesi’nin duvar dibinde boyumuz yetmez bir sandalye üzerine çıkar konuşma yapan takım elbiseli kravatlı siyasetçileri izlerdik. Bugün yıllar sonra o günkü çocuk büyüdü ve takım elbiseli ve kravatla sizlere hitap ediyor. Bugün çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bugün CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Yarın sizlerin desteği ile seçildiğimde herkesin belediye başkanı olacağım. Bunun için sizlere namusum üzerine söz veriyorum. Geleceğimiz emanet edeceğimiz çocuklarımız için Çocuk Dostu Gaziemir olacağız. Umudumuz gençlerimiz için Genç Dostu Gaziemir olacağız. Başımızın tacı kadınlarımız için Kadın Dostu Gaziemir olacağız. Kıymetli değerlilerimiz yaşlılarımız için Yaş Dostu Gaziemir olacağız. Özgür bir yaşam için, engelsiz bir yaşam için Engelleri aşan Gaziemir olacağız. Temiz bir çevre için Doğa Dostu Gaziemir olacağız. Gaziemir sevdamla sesinize ses, gücünüze güç katacağım. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayıyım. Gururla söylüyorum. 1 Nisan’dan sonrada hepinizin belediye başkanı olacağım. Namusum ve şerefim üzerine size söz veriyorum. Kendimi önce Yüce Allah’a ve sonra size emanet ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.”

 

Abdullah Arda Meydanı’ndaki seçim startı törenine eski İzmir milletvekillerinden Mustafa Morgül, İyi Parti Gaziemir İlçe yöneticileri, CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayları Hakan Suvari, Bülent Zenginobuz, Muzaffer Kapı, Erkan Demir, eski ilçe başkanlarından Umut Tekin, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları da iştirak etti.

 

BAŞKAN ŞENOL, ARDA’YI SEÇİM BÜROSUNDA DA TEBRİK ETTİ.

 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da bizzat seçim bürosunu ziyaret ederek CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda’yı tebrik etti. Desteğini ifade etti. Başkan Halil İbrahim Şenol geçtiğimiz hafta CHP Parti Meclisi toplantısında Halil Arda’nın adaylığı kesinleşmesi sonrasında telefonla ilk arayan isimdi. Başkan Şenol ve Aday Arda önümüzdeki günlerde genel bir değerlendirmede bulunmak üzere buluşmak için sözleşirken her iki isime partililer seçim bürosunda yoğun bir ilgi ve sevgi gösterdi.

 

DUTLU KAHVE NOSTALJİSİ

 

Şu an bir alışveriş marketinin yer aldığı ancak geçmişte Seydiköy ve Gaziemir siyasetinin en etkin noktalarından biri konumunda bulunan meşhur Dutlu Kahve Halil Arda’nın seçim ofisinin açılışında da bir kez daha hatırlandı. Marketin hemen yanındaki Öngören’lerin işlettiği kahve iki aylığına CHP Gaziemir Merkez Seçim Ofisi olarak tutuldu. Ofis geçmişte olduğu gibi seçim kampanya süresi boyunca CHP’lilerin meydandaki toplanma yeri olacak.

 

HALİL ARDA MÜŞAVİRLİK BÜROSUNU TASFİYE ETTİ

 

Seçim ofisi yerini bizzat kendisinin istediğini ifade eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda “Burası bizim için her zaman çok önemli. Meydanın tam merkezi! Burada bir seçim bürosu açmak benim hayalimdi” dedi. Seçim Ofisi açılışı öncesi Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile kısa bir sohbet yapan Halil Arda seçim kampanyası öncesi mali müşavirlik bürosunu tasfiye ettiği bilgisini paylaştı.

 

  

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin