Dağ:Yılmaz Gaziemir’den zaferle çıkacak!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Dağ:Yılmaz Gaziemir’den zaferle çıkacak!

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Gaziemir'deydi...
02/02/2019 , 19:47:47

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’ın seçim kampanyasına destek olmak için Gaziemir’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ilçede yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

Hamza Dağ ve Nazmi Yılmaz Gaziemir’de ilk olarak Cumhur İttifakı’nın tarafları Ak Parti ve MHP İlçe yönetimleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı ve sonrasında vatandaşlarla sohbet eden her iki isim gelen sorulara da yanıt verdi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ daha sonra heyet Abdullah Arda Meydanı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden yapılan hazırlıklar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüm dünyada propaganda süreçlerinin ciddi bir değişim gösterdiğine işaret eden Dağ, Türkiye'de klasik yönetimlerle beraber teknolojik yöntemlerin de kullanılmaya başlandığını dile getirdi. Teknolojik yöntemlerin daha farklı şekilde kullanılması mecburiyetinin bulunduğunu vurgulayan Dağ, "Bundan sonra klasik yöntemler iyice kaybolmaya doğru gidecek. Bayrak, afiş… Zaten bu sefer vazgeçiyoruz. Şu an mitingler devam ediyor ama 1-2 seçim sonra belki mitingler de azalmaya başlayacak. Kitlelere ulaşma imkanı çok arttı. Sosyal medya yoluyla özellikle kitlelere ulaşma imkanı çok arttı. Sosyal medyayı herkes kullanıyor ama nasıl, ne şekilde kullandığınız önemli" diye konuştu.

 

 

Cumhur ittifakının Gaziemir seçim kampanyasına katılan heyet; ilçe merkezindeki Abdullah Arda Meydanı’ndaki esnafları ziyaret etti. Aktepe ve Emrez’de vatandaşlarla bir araya gelen heyet daha sonra muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, ilçenin dinamiklerini bilen, halkla iç içe olan Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’ın seçimden zaferle çıkacağını ve parti olarak tam destek olduklarını söyledi.

 

Şeffaf, hesap verebilen denetlenebilen katılımcı bir belediye yönetimini Gaziemir’de hakim kılmak istediklerini vurgulayan Cumhur İttifakı’nın Adayı Nazmi Yılmaz, “Gaziemirli hemşerilerimizin hayallerindeki projeleri hayata geçireceğiz. Muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve mesleki odalarımızı ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Gaziemir’i, Gaziemirliler yönetecek. Ortaya çıkan muhteşem tabloyla milletimiz farkı görecek” şeklinde konuştu.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin