ZEYBEKÇİ’DEN GAZİEMİR’E İKİ ALTENATİF YOL SÖZÜ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ZEYBEKÇİ’DEN GAZİEMİR’E İKİ ALTENATİF YOL SÖZÜ

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Nihat Zeybekci kurduğu WahatsApp hattı üzerinden İzmirliler’den gelen sorulara cevap verdi.
01/02/2019 , 20:39:47

Ak Parti Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Nihat Zeybekci başlattığı uygulamayla 10 bini aşkın İzmirlinin düşüncelerini, şikayetlerini, önerilerini ve taleplerini dinledi.

“Zeybekci İzmir’i dinliyor” sloganlı sosyal medya hesapları ve WhatsApp üzerinden kendisine gelen mesajları ekibiyle inceleyen Zeybekci, bunlara görüntülü olarak verdiği cevaplarda; kentsel dönüşümden altyapıya, ulaşımdan trafik problemlerine kadar birçok alanda çözümlerini anlattı.

Vatandaşın kendisine ulaşarak kente ilişkin beklentilerini, sorunlarını öğrenmek amacıyla WhatsApp’ta “Zeybekci İzmir’i Dinliyor”, Twitter, Facebook ve Instagram ise #ZeybekciİzmiriDinliyor etiketiyle başlatılan çalışmaya 10 günde 10 bini aşkın İzmirli mesaj gönderildi.

Kategorisine göre başlıklar altında toplanan mesajlara, sosyal medya hesapları üzerinden görüntülü cevap vermeye başlayan Zeybekci, kendisine gönderilen ya da şehrin sokaklarında gezerken karşılaştığı, toplantılarla bir araya geldiği İzmirliler’e, ilgilerinden, yaklaşımlarından, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gelen talepleri dikkatle dinlediğini, öneri, tavsiye, proje ve sorunları tek tek değerlendirdiklerini ifade eden Zeybekci şöyle konuştu:

“Sevgili hemşerilerim İzmir’i dinliyoruz, sizi dinliyoruz. WhatsApp hattı ve sosyal medya hesaplarımıza binlerce mesaj geldi. Mesajlarda anlatılanlardan İzmir’e yönelik projelerimizde yararlanıyoruz. Bazılarında güncel sorunlar var. Bunlara da elden geldiğince temas etmeye, çözmeye gayret ediyoruz. İzmirli’nin düşüncesi, fikri, önerisi bizim için çok önemli. Bu yüzden mesajlarınızı göndermeyi sürdürün, bekliyorum. Bizim için çok değerlisiniz. Sizi dinlemeye, önerilerinizi projeye dönüştürmeye devam edeceğiz.”

 

Zeybekci, WhatsApp’taki 552 175 3535 hattından ve #ZeybekciİzmiriDinliyor etiketiyle sosyal medya hesaplarından, görüntülü olarak verdiği yanıtta Doğukan Soysal’ın “Nihat abi” hitabıyla başladığı sempatik mesajına teşekkür etti. Soysal’ın İzmir’deki trafik sorununa nasıl bir çözüm getireceği sorusunu, “Projelerimizi açıkladığımızda göreceksiniz; 30’un üzerinde köprülü geçit ve battı-çıktıyla, raylı sistemlere yapılacak eklemelerle, toplu ulaşımdaki projelerle, yeni kavşak ve yeni alternatif yol düzenlemelerimizle İzmir trafiğini inşallah 1 yıl içinde hissedeceğiniz şekilde rahatlatacağız” diye yanıtladı.

 

 

Gaziemir trafiğine ilişkin görüşünü dile getiren Hüseyin Akçay adlı vatandaşa cevap yazan Ak Parti Büyükşehir Adayı Zeybekçi İlçenin şehirlerarası ve havalimanı ulaşım yolu olduğunu bildiren Zeybekci, kuzey-güney hatlarında alternatif iki yolla bu trafik sıkışıklığını çözeceği sözünü verdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin