AK PARTİLİ VEKİLDEN GAZİEMİR MESAİSİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİLİ VEKİLDEN GAZİEMİR MESAİSİ

Facebook'ta paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Gaziemir'de devlet hastanesinde yatan hastaları,Gaziemirliler Derneği ve Fuar İzmir'i ziyaret etti.
25/01/2019 , 18:52:29

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Gaziemir’de teşkilatla buluşan Bölünmez Çankırı, yerel seçimlerde çalışacak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkanı Adayı Nazmi Yılmaz, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya, AK Parti Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Aksoy ve teşkilat mensupları Bölünmez Çankırı’yı parti binasında çiçeklerle karşıladı. 31 Mart’a kadar durmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacak olan teşkilatlara ilçe binasında seslenen Bölünmez Çankırı, yerel seçimlerin önemine değindi.

VATANDAŞA DOKUNMALIYIZ

Gaziemir’in en ücra köşelerine kadar gidilip vatandaşla buluşulması gerektiğini belirten Bölünmez Çankırı, “Gönül Belediyeciliğini İzmir’de ve Gaziemir’de vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmalıyız. Bunun yolu da halkla iç içe olmaktan geçmektedir. Pazarda, çarşıda, sokakta kısacası her yerde, vatandaşa dokunabileceğimiz her alanda bütün tevazumuz ile vatandaşlara gayretimizi ve samimiyetimizi hissettirmeliyiz. İnşallah 31 Mart gecesi Büyükşehir Belediyesinin anahtarını Nihat Zeybekci Bakanımıza, Gaziemir Belediyesinin anahtarını da Nazmi Yılmaz Başkanımıza vermeyi Rabbim bize nasip etsin diyoruz” dedi.

SAĞLIKTA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Teşkilat toplantısının ardından Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bölünmez Çankırı, yeni doğan ünitesinde bebekler ile yakından ilgilendi. Hastane hakkında bilgi alan Bölünmez Çankırı, polikliniklerde yatan hastaları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. AK Parti’nin 16 yılda yaptığı çalışmalarla sağlıkta büyük bir dönüşüm gerçekleştirdiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, Türkiye’nin hastasını rehin bırakmak durumda kaldığı dönemlerden, 5 yıldızlı otel konforunda iki kişilik hasta odalarına geçişin sağlandığını söyledi.

BÖLÜNMEZ ÇANKIRI DEFİLEYİ İLGİYLE İZLEDİ

Gaziemir sınırları içerisinde bulunan Fuarizmir’de IF Wedding Fashion Fuarı’na da uğrayan Bölünmez Çankırı, Avrupa’nın en büyük gelinlik, damatlık ve abiye fuarında Modacı Kansu Kara’nın ‘The Nightingale and the Rose’ defilesine da katıldı. Defilenin ardından Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Başkanı İzzet Avcı ile birlikte stantları gezen Bölünmez Çankırı, fuar hakkında katılımcı firmalardan bilgi aldı.

MİMAR KEMALETTİN’E FİZİKİ YATIRIM ŞART

İzmir’in Gelinlik, Damatlık ve Abiye’de daha da ileriye gitmesi gerektiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, “Firmalar sözlü olarak sipariş aldıklarını bize aktarıyorlar. Yeni ziyaretçilerden de sözler alındığı söyleniyor ancak bunların ne kadarı siparişe dönüşecek bilinmiyor. Yerel ve merkezi hükümet olarak İzmir’i bu noktada merkez haline getirmemiz lazım. İzmir, Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun birincisi olabilir. İzmir’in ince işçilik ve tasarımda çok büyük avantajları var. İzmir’de fırsat buldukça gezdiğim yerlerden olan Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin artık kabuğuna sığmayan bir yer olduğunu görüyorum. Eskiden Moda’nın Merkezi olan bir yerin yeniden eski haline gelmesi gerekiyor. Ambarların ve depolama alanlarının iyileştirilmesi şart. Bu noktada esnaflarımızın elini daha da rahatlatmalıyız. Karabağlar’da nasıl ki mobilyacılar yurtdışına yaptıkları ihracatlar kendilerini aşmışlarsa, Mimar Kemalettin Moda Merkezi de yaptığı ihracatla kendini aşmıştır. Kendini aşan bir yere fiziki olarak daha çok yatırım yapılmalıdır. Orada yapılacak küçük dokunuşlar ile esnafın elini daha da rahatlatabiliriz. Tıpkı yıllardır hizmet alamayan Kemeraltı esnafı gibi Mimar Kemalettin Moda Merkezi esnafı da kendisine fark yaratacak olan AK Belediyeciliği dört gözle beklemektedir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin