ÇANAKKALELİLER 10.YILIN YEMEĞİNDE BULUŞTU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

ÇANAKKALELİLER 10.YILIN YEMEĞİNDE BULUŞTU

Facebook'ta paylaş
Çanakkale ve ilçelerinden İzmir’e göç eden, çoğunluğu Boşnak olan Çanakkalelilerin kurduğu, ‘18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, Bornova Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde düzenlediği, 10.yıl Birlik ve Dayanışma yemeğine yaklaşık 350 kişi katıldı.
24/01/2019 , 09:03:33

Düzenlenen Birlik ve Beraberlik yemeğine, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Akkaya, CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız, CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gültoplar Atmaca, Bornova İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Türkiye Bosna Hersek Dernekleri Federasyon Başkanı Ergün Erkap, İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, İzmir Makedonya Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Medat Şenay, Çanakkale Nusretiye köyü Muhtarı Ramadan Doğru, çok sayıda Balkan dernek başkanları, STK başkanları, Belediye Başkan aday adayları, Meclis Üyesi aday adayları, Muhtarlar, Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda Çanakkalelinin katıldığı gecede sahne alan Berkay Büyük ve orkestrasının seslendirdiği şarkılarla bol bol halay çekerek gönüllerince oynadılar.  

 

18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Arslan şunları söyledi;

"Bizlerin büyük bir aile olduğunu bizleri yalnız bırakmayarak hissettiren, Derneğimizin kuruluşunun 10 ncu yıldönümünü kutladığımız bu gece de aramızda olan, Kamil Okyay Sındır’a, değerli dostlarımız ile dernek üyelerimize, STK Başkanlarına, Belediye Başkan aday adaylarımıza, Meclis üye aday adaylarımıza, Muhtarlarımıza Çanakkale’den gelen dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Nice 10 yıllara büyüyerek ve güçlenerek daha güzel faaliyet ve etkinliklerde beraber olmak ümidiyle herkese saygı ve sevgiler sunarım." Dedi.

 

Geceye katılanlar gecenin sonunda, Onuncu yıl marşını hep bir ağızdan söyleyerek seneye buluşmak üzere ayrıldılar.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin