YILMAZ’DAN İLK ZİYARET CUMHUR ORTAĞINA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YILMAZ’DAN İLK ZİYARET CUMHUR ORTAĞINA

Facebook'ta paylaş
MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’a MHP İlçe Başkanı Köksal Koç başarı diledi. Desteklerini ifade etti.
08/01/2019 , 19:03:44

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Gaziemir Belediye Başkan Adayı gösterilen Nazmi Yılmaz ilk resmi temasını Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Gaziemir İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi.

Beraberindeki Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya ile birlikte ilçe başkanlığı ziyareti sırasında MHP’liler Yılmaz’a samimi ilgi gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç “Cumhur İttifakı adayımız sayın Nazmi Yılmaz’ı Gaziemir Belediye Başkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. MHP’liler olarak Nazmi Yılmaz’a olan güven ve desteğimiz tamdır” dedi.

“15 Temmuz hain darbe girişimin karşısında Ak Partili vatanseverler ve ülkücüler omuz omuza mücadele vermiştir” diyen Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olduğunu söyledi. Yılmaz “24 Haziran’da milletin kararıyla başlayan değişim devam etmelidir. Az zafiyet az oy kaybı değişime darbe vurur. Geriye gidişe neden olur. Bir olacağız, birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. 7'den 70'e, tek tek, ev ev, mahalle mahalle gönül kazanmak için yola çıktık. Bizim çabamız Gaziemir’de oturan kardeşlerime hizmetkar olmak. Gaziemir'in daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için; eğitimiyle, kültürüyle, sanayisiyle, sosyal alanlarıyla çağ atlatacak ve bunu Gaziemir’de oturan her bir kardeşimle beraber başaracağız. Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarımızın uyum içinde çalışacağına inancım tam” dedi.

 

Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının birbirlerini yakından tanıdığını ve birlikte güçlü bir çalışmayı ortaya koyacağını belirten Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya’da ittifakın Gaziemir için hayırlı olmasını diledi. 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin