Aday Adayı Demirsoy: Simülasyonlu Deprem Parkı yapacağım
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Aday Adayı Demirsoy: Simülasyonlu Deprem Parkı yapacağım

Facebook'ta paylaş
CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Yerel Haberci ziyaretinde ilçe için hazırladığı projeleri anlattı.
30/11/2018 , 10:39:29

31 Mart 2019 yerel seçimleri sürecinde CHP’den Gaziemir belediye başkan aday adaylığı müracaatı yapan Yüksel Demirsoy yerel basın ziyaretleri kapsamında Yerel Haberci Dergisi ve İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile bir araya geldi.

CHP Aday Adayı yerel seçimlerle ilgili düşüncelerinin yanı sıra Gaziemir özelinde hayat geçirmek üzere bir dizi projesini de paylaştı.

Yüksel Demirsoy partisinin adayı olması ve Gaziemir halkının teveccühü halinde yapmak istediği projelerinden bir de Türkiye’nin deprem gerçeğini hatırlatan bir Simülasyonlu Deprem Parkı projesiydi.

Demirsoy hazırladığı taslak projede ilçenin uygun bir parkında deprem gerçeğinin yaşanarak olağanüstü durumda yapılması gerekenleri anlatmaya yönelik Simülasyonlu Deprem Parkı yapacaklarını söyledi. Demirsoy “Gaziemir’de yaşanabilecek olası afetler için risk haritası çıkaracağız. Üniversitelerinde yardımlarıyla tüm kurumlarla işbirliği içerisinde Gaziemir’in afet planlarını hazırlayacağız. Mevcut yeşil alanlarımızdan uygun olanlarını olası bir deprem veya afet sırasında toplu bakım ve barınma alanlarına dönüştüreceğiz. Sahra hastanesi, jeneratör, su deposu ve yemekhane, tuvaletler gibi seyyar çadırlar kuracağız. Gaziemir’de her evde bir deprem çantası bulunmasına yönelik çalışmalarımız olacak. Çocuklarımızdan başlayarak toplumun tüm kesimlerini doğal afetler konusunda bilinçlendireceğiz. Parklarımızda kurulacak simülasyonlarla son teknoloji kullanılarak uygulamalı ve deprem ve yangın eğitimi vereceğiz”dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin