Gaziemir Belediyesi’nden Unicef’e destek: Go Blue
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir Belediyesi’nden Unicef’e destek: Go Blue

Facebook'ta paylaş
22/11/2018 , 09:48:16

Unicef’in Dünya Çocuk Günü’de düzenlediği Go Blue kampanyasına destek veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile belediye personeli mavi kıyafetleriyle kamera karşısına geçti. Farkındalık yaratmak için bu kampanyayı desteklediklerini söyleyen Başkan Şenol “Çocukların özgür ve mutlu olduğu bir dünya istiyorum” dedi

 

Gaziemir Belediyesi’nden Unicef’in Dünya Çocuk Günü için düzenlediği Go Blue kampanyasına destek geldi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başta olmak üzere tüm belediye personeli ile belediyenin kurslarında eğitim gören çocuk kursiyerler mavi renkte kıyafetler giyerek Unicef’in çağrısına destek verdi. Dünya Çocuk Günü’nde çocukların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için maviye giyinen Başkan Şenol ile personel ve kursiyerler kamera karşısına geçerek bu özel kampanyanın bir parçası oldu. Farkındalık yaratmak için bu özel günde maviye bürünen Gaziemir Belediyesi ailesi “çocuk susar sen susma”, “çocuk hakları tüm çocuklar içindir”  diyerek tüm dünyaya mesaj verdi.

Kamera karşısına geçerek kampanyaya destek veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları korumak, iyi yetiştirmek zorundayız. Her gün pek çok çocuğun hakları ihlal ediliyor, birçok çocuk psikolojik, cinsel ve fiziksel şiddete maruz kalıyor, savaşlarda yaşamını yitiriyor. Tüm çocukların her şeyden önce yaşam hakkı vardır. Her çocuğun okula gidebildiği, öğrenebildiği, tehlikeden uzak, potansiyelini ortaya koyabildiğini bir dünya istiyoruz. Unicef’in  Go Blue hareketini bizde destekliyoruz. Çocukların özgür ve mutlu olduğu bir dünya istiyorum” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin