Aday adayı Suvari önce Kılıçdaroğlu ardından muhtarlarla bir araya geldi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Aday adayı Suvari önce Kılıçdaroğlu ardından muhtarlarla bir araya geldi

Facebook'ta paylaş
CHP’den Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı olan Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari hafta içinde Ankara’da hafta sonu Gaziemir’de mahalle muhtarlarıyla temastaydı.
18/11/2018 , 15:25:37

31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı zaman dilimi kala siyasi partilerde bugünlerde aday adayları ve onların yaptığı çalışmalar gündem oluşturmaya başladı.

İzmir’de en çok aday adayına sahip parti, şüphesiz ki yerel iktidarı elinde bulunduran CHP!

Mevcut belediye başkanlarına karşın her ilçede ortalama 8 aday adayının başvuru yaptığı CHP’de herkesin gözü bir yandan genel merkezden gelecek işarette, diğer bir yandan da yaptıkları etkinliklerle yerel kamuoyunda var olmanın çabası içinde!

Aday adayı olarak mevcut belediye başkanının yanı sıra 8 isimin adaylık mücadelesi verdiği CHP Gaziemir’de kampanya çalışmaları oldukça erken başladı.

Aday adaylarından biri de Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari!

Seçim çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta Ankara’da bulunan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Suvari, Başkent’te başta genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bir çok üst düzey isimlerle bir araya geldi. Kendisini tanıttı ve anlattı. “Gaziemir’de Farklı Bir Belediyecilik için Hazırım” kampanya sloganıyla yola çıkan Aday Adayı Suvari yapmak istediği projeleri anlatan kitapçığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na makam odasında verdi.

Kılıçdaroğlu ile 25 dakika görüşen Suvari İzmir’e dönüşünde CHP İzmir İl Başkanlığı’Nın düzenlediği yemeğe katıldı.

Ertesi günü Gaziemir’deki muhtarlarla sabah kahvaltısında buluşan Hakan Suvari partisi tarafından gösterilmesi halinde seçimlerde rakip partiye açık ara fark atarak 2019’da da CHP’nin belediyeyi kazanmasını sağlayacağını iddia etti.

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Suvari “Gaziemir’de herkese eşit bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağım”dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin