TEMAD ŞUBE BAŞKANI COŞKUN ÖZEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

TEMAD ŞUBE BAŞKANI COŞKUN ÖZEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Facebook'ta paylaş
15/11/2018 , 10:05:44

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziemir Şubesi Başkanı Coşkun Özen ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmazı ziyaret etti. Vatan savunmasında Ömer Halisdemir gibi kahraman Astsubayların varlığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, Emekli Astsubayların sorununa çözüm olacak çalışmaları sonuna kadar destekleyeceğini söyledi. 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmazı makamında Türkiye Emekli Astsubay Derneği Gaziemir Şubesi yönetimini ağırladı.

 

TEMAD Şube Başkanı Coşkun Özen astsubayların emeklilik sonrası hak mağduriyeti yaşadıklarını ifade etti.  Özen “Astsubaylar emekli olduktan sonra muvazzaf iken ellerine geçen maaşlarının ancak yaklaşık yüzde 55’i düzeyinde emekli maaşı alabiliyor. Emekli olan subaylar ise emekli olduklarında maaşlarının yüzde 85’i düzeyinde emekli maaşı bağlanıyor. Bunu düzeltilmesi gerekiyor. Ayrıca tazminat ve derecelendirmelerde de düzeltmelerin yapılmasını istiyoruz” dedi.

 

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Astsubayların ülkenin birlik ve bütünlüğü için Türkiye'nin dört bir yanında yıllarca özveriyle görev yaptıklarını belirten Nazmi Yılmaz rahat bir emeklilik hayatını hak ettiklerini söyledi. Asker ve asker emeklilerinin ilçedeki yoğunluğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “15 Temmuz gecesinde direnişin sembolü haline gelen ve gelen emir doğrultusunda canını ortaya koyarak darbenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir şehidimiz bir astsubayın ülkenin bekasında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Halisdemir’in emekli meslektaşları bize emanettir. Gerek kent yaşamında gerekse emeklilik hayatında taleplerini şahsen emir olarak kabul ederim. Maaşları, tazminat ve derecelendirilmeleriyle ilgili taleplerinizi ilk elden yetkili makamlara ileteceğim. Bununla da yetinmeyerek takipçisi olacağım” dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin