İl Temsilcisi Gaziemir spor kulüpleriyle birlikteydi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İl Temsilcisi Gaziemir spor kulüpleriyle birlikteydi

Facebook'ta paylaş
30/10/2018 , 21:55:23

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kulüpler İl Temsilcisi Mehmet İncu Gaziemir Amatör Kulüpler Birliği’nin ev sahipliğinde ilçede faaliyet gösteren kulüp temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Gaziemir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Gaziemir Masterler Kulübü Derneği Başkanı Mazlum Muammer Şentürk il temsilcisini Gaziemir’de konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Şentürk “Her türlü zorluklara rağmen amatör sporun gelişmesinde büyük öneme sahip spor kulüplerimize sahip çıkılması gerekiyor. Bu nedenle ilk kez ilçemizde bir federasyon yetilisini aramızda görmek gerçekten de önemli. Temsilcimiz Mehmet İncu kardeşimiz sporun içinden gelen çok genç bir arkadaşımız. Seçimlerde bu arkadaşımızı desteklemek ile ne kadar doğru bir karar verdiğimiz bu toplantıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır”dedi.

İl Temsilcisi Mehmet İncu Gaziemir’de spor kulüpleriyle bir araya gelmekten büyük bir keyif aldığını ifade ederek “Bu aslında bizlerin temel görevi. Bugüne kadar bizden önce yapılmamış olması da büyük bir eksiklik. İnşallah İzmir’deki tüm amatör spor kulüplerimizle daha sık bir arada olacağız. Bugün Gaziemir’e kulüplerimizin müsabakalar sırasında yaşadığı sıkıntıları öğrenmek ve birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak için spor yöneticilerimizi dinlemek için bir aradayız” dedi.

Toplantıya katılan Gaziemir Gençlik, Gaziemir Gençlerbirliği, Gaziemir FK, Sarnıç Gençlik, Gaziemir Seydiköy, Gaziemir Onur, Menderes Eğitim Kültür spor kulübü başkan ve temsilcileri yaşanan sorunları il temsilcisine aktarırken çözüm yollarını hakkında öneriler getirdi. Toplantıya katılan arasında yer alan Gaziemir Spor formasını uzun yıllar terletmiş eski futbolculardan Enver Kapı’da düşünceleriyle katkı verdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin