Ak Parti İl Başkanı Şengül CHP konusunda teşkilatlarını uyardı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Ak Parti İl Başkanı Şengül CHP konusunda teşkilatlarını uyardı

Facebook'ta paylaş
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yerel seçim öncesi adaylık sürecinde CHP’li mevcut belediye başkanları ve aday adaylarının aleyhinde kullanılmak üzere kendilerine yine CHP içerisinden bazı bilgi ve bilgelerin geldiğini belirterek, teşkilata uyarıda bulundu.
23/10/2018 , 10:32:52

Şengül, “CHP’nin kendi içindeki çekişme bizi ilgilendirmez. Hiçbir partilimiz CHP içindeki kavgaya alet olmasın. Bizim siyasi anlayışımıza, böyle oyunların içinde olmak yakışmaz. Teşkilat mensuplarımız, hiçbir planın içinde olmamalı ve dikkatli davranmalı” dedi.

AK Parti olarak yaklaşan yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını, proje ve hizmet odaklı bir strateji oluşturacaklarını vurgulayan Şengül, “CHP içindeki kaos ve karmaşa sadece seçim öncesinde değil, zaten her zaman devam ediyor. CHP’li belediyelerin kendi aralarındaki çekişmelerden vatandaşa hizmet etmeye zaman bulamamasının faturasını, tüm İzmir ödüyor. CHP’li belediyelerin başarısızlığı artık, kendi seçmenleri tarafından da kabul ediliyor. Bu noktada AK Parti olarak vatandaşlarımıza İzmir’in geleceği için hazırladığımız projelerimizi ve çözüm önerilerimizi aktaracağız. İzmir’deki mevcut AK Partili ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetlerden örnekler sunacağız. Biz seçim stratejimizi, CHP’nin adayları üzerinden yapmayacağız” dedi.

 

CHP’DE HİZMET DEĞİL, MAKAM KAVGASI VAR

Başkan Şengül, şöyle devam etti:

”İzmir halkına elbette CHP’li belediyelerin yetersizliğini ve kentimize verdiği zararı anlatacağız. Ancak yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP içindeki mücadeleye de kesinlikle alet olmayacağız. Bizim üzerimizden birtakım kişileri yıpratmaya çalışıyorlar. Siyasette her şey sadece kazanmak üzerine olmamalıdır. Siyasetin bir ahlakı, etiği ve kuralı vardır. Biz bunlardan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. CHP’nin yaptığı hizmet değil,  makam ve iktidar kavgasıdır. Zaten AK Parti’yi, onlardan ayıran temel fark da budur. AK Parti’de kimse makam ve mevkiye talip olmaz, milletimize hizmet için yola çıkar. Bu noktada ilçe teşkilatlarımız CHP içindeki kavgaya karışmasın, sadece partimizin çalışmalarına odaklansın.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin