ŞENOL’DAN AMATÖR KULÜPLERE SAMİMİ DESTEK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ŞENOL’DAN AMATÖR KULÜPLERE SAMİMİ DESTEK

Facebook'ta paylaş
Göreve geldiği günden bugüne kentteki amatör spor kulüplerine malzeme, araç desteği başta olmak üzere maddi-manevi destek veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yeni sezon öncesinde de bu desteğini sürdürdü.
01/10/2018 , 12:08:13

Belediye başkanlığından önce de yıllarca Konak Belediye Spor’da ve gençlik yıllarında Gaziemir Spor’da yöneticilik yapmış olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ilçedeki amatör sporun gelişmesine de önem veriyor.

Belediye Başkanı olarak 9 yılını geride bırakan Şenol her sezon amatör spor kulüplerine sezon öncesi malzeme yardımı yapıyor. Amatör spor kulüplerinin zorlayan yarışmacı bedellerini kulüpler adına yatıran Gaziemir Belediye Başkan Halil İbrahim Şenol bütçeden maddi yardımda sağlıyor. Sezon içerisinde kulüplerin ulaşım sorunlarını belediye bünyesinde çözen başkan Şenol, kurduğu çamaşırhane ile de sporcuların formalarının yıkanmasını sağlıyor.

2018-2019 sezonu öncesinde de ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yardımları sürdüren Şenol, yeni sezon öncesi spor malzemesi yardımı gerekçeleştirdi. 10 amatör spor kulübüne 6’şar bin liradan 60 bin lira yardım etti.

Gaziemir Gençlik ve Spor Kulübü,Gaziemir Masterler Spor Kulübü, Gaziemir Seydiköy Spor Kulübü, Gaziemir Onur Spor Kulübü,  Sarnıç Masterler Spor Kulübü, Gaziemir Gençlerbirliği Spor Kulübü, Gaziemir Futbol Kulübü, Sarnıç Gençlik Spor Kulübü, Gaziemir Masterler Liderspor Kulübü ve Yeni Beşyol Spor  Kulübü başkan ve yöneticileri verdiği desteklerden dolayı Başkan Şenol’a teşekkür etti.

Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mazlum Muammer Şentürk Başkan Şenol’un her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, isteklerini hiçbir zaman geri çevirmediğini ifade ederek Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkürlerini ifade etti.

Kentte faaliyet gösteren spor kulüplerine yasalar çerçevesinde her türlü yardımı yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Düzenlediğimiz kurslarla her yaştan vatandaşın spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Kurslarımıza katılan sporcular başarılarıyla gurur kaynağımız oluyor. Aynı zamanda kentimizde faaliyet gösteren spor kulüplerine de her türlü desteği veriyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin