Biotek Güzellik & Epilasyon görkemli bir törenle hizmete açıldı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Biotek Güzellik & Epilasyon görkemli bir törenle hizmete açıldı

Facebook'ta paylaş
Açılışa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başta olmak üzere belediye başkanı, siyasi ve sivil toplum temsilcileri katıldı.
30/09/2018 , 13:23:38

CHP Gaziemir’in eski ilçe başkanlarından Yüksel Demirsoy’un oğlu Muratcan Demirsoy ve Mehtap Ünal’ın sahipliğini yaptığı Biotek Güzellik & Epilasyon düzenlenen görkemli bir tören ile hizmete girdi.

Gaziemir Atıfbey Mahalle Muhtarlığı’nın arkasında açılan Güzellik Merkezi’ne aralarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Poyraz, İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Şoförler Odası Başkanı Celil Anık, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, İyi Parti İlçe Başkanı Av.Leman Emin Bayındır, Balgöç İzmir Şube Başkanı Abdurrahim Nursoy, CHP Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın’ın da bulunduğu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Ekonomik krizin giderek yayıldığı bir ortamda genç girişimcileri cesaretlerinden dolayı kutlayan  İESOB Başkanı Mutlu “Açılan bu güzellik salonumuz istihdam edeceği çalışanlarıyla kent ekonomisine de olumlu katkı sağlayacak. Kendilerini kutluyorum. Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da yaptığı açılış konuşmasında “Öncelikle bu işyerimizin gençlerimize hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum. Ülkemizde yetkililerin açıkladığı resmi işsizlik rakamı yüzde 10 civarında olduğu ifade edilse de bu rakamın çok üzerinde bir işsizlik olduğunu biz biliyoruz. Gaziemir Belediyesi olarak biz bize gelen iş taleplerini Cv Bank olarak adlandırdığımız sisteme aktarıyoruz. Bizse gelen iş talepleriyle, işverenlerimizden gelen işçi taleplerini değerlendirerek iş arayanlarımızı buralara yönlendiriyoruz. Bugüne kadar görevde olduğum son 9 yılda 7 binin üzerinde insanımıza iş bulma konusunda yardımcı olduk. Onlarda iş buldular. Gaziemir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın, girişimcimizin yanındayız” dedi.     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin