Şenol ‘Baba’ çalışanlarının boynunu bükmedi!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Şenol ‘Baba’ çalışanlarının boynunu bükmedi!

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yaşanan ekonomik krize ve tasarruf kesintilerine rağmen Kurban Bayramı öncesi çalışanların maaşlarını dağıttı.
17/08/2018 , 21:53:23

ABD ile Türkiye arasında yaşanan siyasi sıkıntıların ardından astronomik rakamlara ulaşan Dolar’ın yarattığı ekonomik kriz, ülke ekonomisinde hasara yol açtı.

Kriz sonrası hükümet tarafından uygulanan tasarruf kesintilerinden ilk yarayı yerel yönetimler aldı. Belediyelerin genel idareden aldıkları yasal paylarda yüzde 30 civarında bu ay kesintiye gidilmesi yerel yönetimlerin ödemelerine de olumsuz yansıdı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol Kurban Bayramı öncesi maaşları dağıtabilmek için hayli zorlansa da sıkıntılı durumdan çalışanların etkilenmemesi için elinden gelen çabayı gösterdi.

Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı ve mali işler sorumlularıyla sıkı bir çalışma içine giren Başkan Şenol stresli bir haftanın sonunda çalışanlarını mutlu etmeyi bir kez daha başardı!

Personeliyle bayramlaşma töreninde konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol “Ülkemizin yaşadığı mali kriz ve ekonomik darboğazdan belediyeler olarak bizlerde çok etkilendik. Ancak göreve geldiğim ilk günden beri yönetim olarak alın terine çok önem verdik. Çalışanlarımızı hiçbir zaman mağdur etmedik. Bundan sonrada etmeyeceğiz. Tabi bunu sağlarken çok zorlandığımız zamanlar da oluyor. Bildiğiniz gibi maaşlar dışında, sendikal haklardan kaynaklanan bütçemizin ek yükleri de var! Bu ay çok büyük bir mücadele verdik. Bu hafta nasıl para vereceğiz diye düşünmekten uykularımız kaçtı. Ama saygın bir ortam yarattığımızdan maaşları ödedik. Belediyemizin kurumsal yapısına olan güven bizim için çok önemlidir. Bu ayı sorunsuz atlattık. Ekonomik kriz belediyelerden yani bizlerden başladı. Sizlerde ayağınızı yorganıza göre uzatın. Aşırı borçlanmayın. Tasarruf yapın. Halkın verdiği vergileri har vurup savurmuyoruz. Belediye olarak tasarruf ediyoruz ama önce alın terinin, emeğin hakkını veriyoruz. Bu arada kesinlikle yatırımlarımızı da aksatmayacağız! Ben bir belediye başkanı olabilirim ama sizin gibi bir emekçi kardeşinizim” dedi.

Gaziemir Belediyesi çalışanlarına 2019 seçimlerinde bir kez daha aday olacağını açıklayan Başkan Halil İbrahim Şenol “Bir takım yerlerde yeniden aday olmayacağım, çekileceğim yolunda söylenti çıkaranlara aldırmayın. Ben bu söylentilere inat aday olacağımı sizlere ifade ediyorum. Sizin yanınızda da soranlar olduğunda onlara da ‘Halil Başkan aday olacak” diye söyleyebilirsiniz. Ben sizler için bir dönem daha adayım” dedi.

 

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin