Başkan Şenol’dan köpek parkı müjdesi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Başkan Şenol’dan köpek parkı müjdesi

Facebook'ta paylaş
Hayvan sevgisiyle tanınan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İlçeye yeni bir köpek parkı yapılacağının müjdesini verdi. Şenol, parkın yapılacağı yeri ve ihtiyaç duyulan özellikleri konuşmak üzere tüm hayvansever vatandaşları, evcil hayvanlarıyla birlikte belediye hizmet binasına davet etti.
03/08/2018 , 19:58:55

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana hayvanların daha rahat bir yaşam sürmeleri için çalışan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, vatandaşlardan gelen talepler üzerine yeni köpek parkının müjdesini verdi. Vatandaşların sosyal medya üzerinden yayınladıkları yorum ve mesajları dikkate alan Şenol, “Son zamanlarda ülkemizde hayvanlara yapılan acımasız ve zalimce hareketleri şiddetle kınıyorum. Sahipli ya da sahipsiz hiçbir cana eziyet edilemez.  Bu bilinçte olan vatandaşların yaşadığı Gaziemir’de daha önce yaptığımız mevcut köpek parkının yetersiz olduğuna kanaat getirdik. İlçemizde köpeklerimizin daha rahat dolaşabilmesi ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yeni bir köpek parkı yapmaya karar verdik.” şeklinde konuştu.

‘Sevimli dostları belediye binasına bekliyorum’

Yapılacak olan parkın yeri ve özellikleri konusunda vatandaşların beklentilerini dikkate alan Başkan Şenol,  tüm hayvansever vatandaşları evcil hayvanları ile birlikte belediye hizmet binasına davet etti. Daveti sosyal medya hesabından duyuran Şenol, “Yakın zamanda belediyemize gelen talepler doğrultusunda Gaziemir'imize yeni bir köpek parkı yapılacağının müjdesini vermek isterim. Yapılacak olan parkın yer ve özellikleri ile ilgili istekleriniz konusunda istişare etmek amacıyla tüm hemşehrilerimizi sevimli dostları ile birlikte belediye hizmet binamıza davet ediyorum.” dedi.  Görüşme 7 Ağustos Salı günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin