Süper Lig için koşacaklar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Süper Lig için koşacaklar

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 4-5 Ağustos’ta düzenlenecek Spor Toto 1. Lig Final Yarışları’nda mücadele ederek Turkcell Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı’yla kahvaltıda bir araya geldi. Şenol, takıma başarılar diledi
02/08/2018 , 12:23:12

Ülke çapında ve uluslararası turnuvalarda başarıdan başarıya koşan İzmir’in tek kadın atletizm takımı Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı yine önemli bir hedefe kilitlendi. Spor Toto 1. Lig’de mücadele veren atletizm takımı 4-5 Ağustos’ta Trabzon’da düzenlenecek Final Yarışları’nda mücadele ederek Turkcell Süper Lig’e çıkmayı hedefliyor. Atletizmin bütün branşlarında yarışacak Gaziemirli sporcular, toplayacakları puanlarla üst lige çıkma şansını elde etmeye çalışacak. İzmir’in gururları, Spor Toto 1. Lig’de ilk 2 sırada yer almaları durumunda 2018-2019’da Turkcell Süper Lig’de boy gösterecek. Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı; Mersin Amatör Atletizm, Mardin Atletizm, İstanbul Momentumspor, İstanbul Pendik Belediyespor, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Gençlik Spor Kulübü ile yarışacak.

Şenol: Her zaman yanınızdayım
Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başarılarıyla kentin gurur kaynağı olan atletlerle turnuva öncesi kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Şenol’un sporculara moral vermek için düzenlediği kahvaltıya atletlerin yanı sıra Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, kulüp yöneticileri ve antrenörleri Adnan Yahşi katıldı. 

Sporcuları tebrik eden, her zaman sporcuların yanında olduğunu ifade eden Başkan Şenol, “Atletizm ve cimnastik bütün sporların anasıdır. Bu sporları bu yüzden çok önemsiyorum. Her zaman siz sporcularımızın yanındayım. Her türlü desteği vermeye hazırım. Başarının yolu çok çalışmaktan geçiyor. Çok çalışın, asla sporu bırakmayın. Katılacağınız bu müsabakadan başarıyla döneceğinize yürekten inanıyorum. Bu yolda sonuna kadar siz sporcularımızın yanındayım” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin