SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ’NDEN YUNANİSTAN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ’NDEN YUNANİSTAN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Facebook'ta paylaş
Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari dernek adına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Orman Yangını trajedisi yaşayan Yunan Halkı’na geçmiş olsun dileklerini iletti.
26/07/2018 , 10:18:19

Yunanistan tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan Atina yangınlarıyla mücadele ediyor. Komşudaki yangın trajedisinde yaşamını yitirenler insanlığın vicdanını sızlatıyor.

Türkiye Halkı’da başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm toplum kesimleri geçmiş olsun dileklerini dünya ile paylaşıyor. Birkaç fanatik grup ve kişilerin haricinde insanlık adına komşunun acısını paylaşanlar Yunanistan’ın bu yarasının biran önce kapanması için dualarını esirgemiyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu mevkidaşı Atina belediye başkanına İzmir Halkı adına geçmiş olsun dileklerini iletirken bir duyarlı örnekte Gaziemir’den geldi.

Gaziemir’in eski yerleşim alanı Seydiköy’den adını alan Seydikaöylüler Derneği’de Yunanistan’ın bu acısını paylaşan bir mesaj yayınladı.

Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari’nin kişisel sosyal paylaşım sitesinden Yunanca ve Türkçe paylaştığı mesajda geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

“Yunanistan halkının acısını paylaşıyoruz. Bu ateşin hepimizin kayıp hayatlarına merhamet getirmesini ve acilen tedavi olmasını umut ediyoruz. Tüm Yunan arkadaşlara sağlık diliyoruz. Bizim yeryüzünde yaşayan tüm yunan arkadaşlarımız tüm bizim birlikte olduğunu bilmek zorundayız. Yunanistan halkının acısını paylaşıyoruz. Bu ateş hepimizi yaktı hayatını diler, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm Yunanlı dostlara baş sağlığı dileriz.” (Συμμεριζόμαστε τον πόνο του λαού της Ελλάδας. Ελπίζουμε ότι αυτή η φωτιά θα φέρει έλεος στις χαμένες ζωές όλων μας και ελπίζουμε για άμεση θεραπεία. Ευχόμαστε καλή υγεία σε όλους τους Έλληνες φίλους. πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλοι οι Έλληνες φίλοι μας που ζουν στη γη μας είναι με όλη μας την καρδιά. "Σας αγαπάμε, αξιωματικός τηςαστυνομίας)

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin