BAŞKAN ŞENOL’UN SARNIÇ MESAİSİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

BAŞKAN ŞENOL’UN SARNIÇ MESAİSİ

Facebook'ta paylaş
Sarnıç’ta muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol bölgedeki beklentileri ve istekleri not aldı. Yapılanları anlattı. Alt yapı kazıları nedeniyle bozulan yolları asfaltlama sözü verdi.
23/07/2018 , 18:22:40

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol  bir günlük mesaisini Sarnıç’a ayırdı.

Sarnıç’ın sokaklarını gezen Başkan Şenol mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinledi. İstekleri not etti.

Bölgede İzmirgaz’ın doğalgaz, İzsu’nun alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta delik deşik olan yolların yeniden asfaltlanacağı sözü veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol  yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgi verdi.

Altyapı ihtiyaçları giderilen, üniversite ve sosyal tesisler kazandırdığı beldeye, parklar ve Türkiye’nin en büyük göç anıtıyla kimlik kazandırdıklarını altını çizen Başkan Şenol döneminde Sarnıç için çok çalıştıklarını ifade etti.

2009 yılında belde belediyelerinin kapatılmasıyla Gaziemir’e bağlanan,  bacasız sanayinin merkezi Sarnıç bizim gözbebeğimiz” diyen Başkan Şenol şöyle devam etti; “Göreve geldiğimizde ilk olarak Sarnıç’ı Gaziemir’e bağlayan yolu genişlettik. Yol genişletme çalışmaları sonucu geliş-gidiş hale gelen yola bisiklet yolu ekledik. Avrupa standartlarında yollar yaparak,  atık su ve yağmur suyu kanallarını birbirinden ayırdık. Yeni kanallar yaparak su baskınlarının tarihe karışması sağladık.Öte yandan sürekli gelişen sanayi bölgesinde yeni cadde ve sokaklar yaparak, kentin gelişiminin önünü açtık. Hizmet kalitesini arttırmak amacıyla, Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler Şantiyeleri ile Makine İkmal Tesisi’ni Sarnıç’taki kurulan modern tesislere taşıyarak,  yeni ve modern tesisler sayesinde çalışmalar hızlı şekilde yürütülürken bölgeye yeni bir çehre kazandırdık.”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sarnıç’ta birçok projeye imza attıklarının altını çizen Başkan Şenol, şu şekilde konuştu: “Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun desteğiyle Sarnıç’ta Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu hizmete açtık. Yakında yeni Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştireceğimiz bölgede doğalgaz altyapı çalışmaları ve İZSU yenileme çalışmaları devam etmektedir.  Büyükşehir Belediyemizin hizmet sunmak amacıyla yapmış olduğu altyapı çalışmaları nedeniyle mağdur olan Sarnıçlı vatandaşlarımızdan özür diliyor, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların asfaltlanacağına söz veriyorum.”

 

 

 

Varol ZENGİNOBUZ
23/07/2018 , 21:03:37
tebrikler...
Sevgili başkanımın bu ziyaretlerini çok önemsiyorum. Yaptıkları ile yapacaklarının her zaman teminatı olan, başkanımın başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve tebrik ediyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin