Rota Voleybol’da yeni dönem
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Rota Voleybol’da yeni dönem

Facebook'ta paylaş
Voleybol Şube’de göreve Meltem Sümerkan Aksoy gelirken, Rota Koleji Bayan Voleybol Takımı’nı iki yıldır çalıştıran İlker Altan hoca ile devam etme kararı alındı.
13/07/2018 , 13:31:33

Eğitime alanında yakaladığı başarıyı spor ve sanat alanında da sürdüren Rota Koleji yarışmacı takımlarıyla da adından sık sık söz ettiriyor.

Rota Koleji Türk Voleybolu’nun gelişmesi ve hak ettiği yere taşınması amacıyla kurduğu takım ile filedeki rekabetin artmasına da katkı sağladı.

2018-2019 sezonunda bünyesinde değişikliğe giden Rota Koleji’nde Voleybol Şube Müdürlüğü’ne kendiside voleybolcu olan Meltem Sümerkan Aksoy’u getirdi. Aksoy yıllarca profesyonel sporcu olarak voleybola hizmet ettikten sonra Rota Koleji Spor Kulübü’nde altyapı ve A Takım’da çeşitli görevlerde bulundu.

Rota Koleji olarak Türk voleyboluna ciddi yatırım yapıp büyük emek harcadıklarını söyleyen Aksoy “Bu misyonumuzdan bir şey kaybetmeden gerek altyapıda gerekse A Takım düzeyinde her yıl üzerine biraz daha koyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Rota Koleji, son 2 yıldır bayan voleybol takımını çalıştıran Antrenör İlker Alkan’la sözleşme yeniledi.

 

Son iki sezonda Rota’yı ligin kilit takımı haline getiren İlker Alkan turuncu-beyazlı ekiple yeni sezonda birlikte olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Türkiye’nin Voleybol dalında belli bir aşamaya gelmesine karşın hala teknik olarak alt yapısı olan takım sayısının yeterli olmadığına vurgu yapan Alkan “Haklarını devreden çok takım var. İstikrar ve altyapı olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Bu kadar zor bir yıl da başta kulübüm olmak üzere bu ligde yer alan, çabalayan tüm kulüplere spor camiası olarak teşekkür borçluyuz” dedi.

 

“Rota Koleji kurumsal kimliği olan, sistemi ve buna bağlı dişlileri olan bir kulüp özelliğine ulaştı” diyen Alkan Voleybol Şube’nin başına tecrübeli bir isim olan Aksoy’un gelmesinden de ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

 

Rota Koleji Voleybol Şube Müdürü Meltem Sümerkan Aksoy “İlker hocamızla sözleşme yeniledik. Ona güveniyoruz” diyerek 2018-2019 sezonuna en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin