GAZİEMİR GENÇLİK KONGREYE GİDİYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK KONGREYE GİDİYOR

Facebook'ta paylaş
12 Temmuz’da olağanüstü genel kurul toplamaya hazırlanan Yeşil Beyazlar’da 4 yıldır başkanlık görevini sürdüren Hakan Süvari “Artık görev almayacağım”dedi.
29/06/2018 , 23:01:23

Gaziemir Gençlik Spor Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanı Hakan Süvari’nin “bırakma” kararı sonrasında 12 Temmuz 2018 günü olağanüstü kongre toplayacak.

2013-2014 sezonunda Süper Amatör’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen ancak ardından o günkü yönetimin federasyona ödemesi gereken “Yarışmacı” aidatını ödeyemeyen İZAKS Gaziemirspor’da yeniden yapılanmaya gidilmişti. Bir yandan Bölgesel Lig’de 2014-2015 sezonuna hazırlanan kulüpte Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un önersiyle İşadamı ve Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari’nin başkanlığında yeni yönetim işbaşına gelmişti. Önceki sezonda takımı çalıştıran Ahmet Saray’ın teknik sorumluluğunda İzaks Gaziemirspor olarak yarışan kulüp, adını güncelleyerek Gaziemir Gençlik Spor olarak liglerdeki yerini aldı. Yeşil Beyazlar Bölgesel Lig’i 7.sırada tamamlamasına karşın lig statüsü gereği düşerek yeniden Süper Amatör Lig’de mücadele verdi. 2015-2016 sezonunda Süper Amatör’de bu kez şampiyon olarak yeniden Bölgesel Lig’e çıktığında takım Faruk Akçay, Yasin Balcı ve Önder Helvacı ile devam etti. Bölgesel Lig’de yine ligde orta sıralarda yer almasına rağmen yeniden düşmüş ve Süper Amatör’e geri dönmüştü. Süper Amatör’de Özkan Kılıç’ı takım emanet edilirken önceki sezonların başarısından uzak kalan Gaziemir Gençlik Spor’da yeni sezonda neler olacağı ise yapılacak olağanüstü kongre sonrasında netleşecek.

“4 yıldır gerek kulüp başkanı olarak gerekse yönetimde yer alan arkadaşlar olarak çok yorulduk. Başarılarımız ve başarısızlıklarımız oldu. Haklı olarak ta haksız olarak ta çok eleştirildik. Şu bir gerçek ki Gaziemir Gençlik Spor olarak çok özveri gösterdim. Arkadaşlarım da öyle! Artık yoruldum” diyen Başkan Hakan Süvari olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını ifade etti.

Hakan Süvari’nin bırakma kararının ardından gözler yine Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a çevrildi. 2014 yılında kulübün dağılmaması adına toparlayıcı olan Başkan Şenol, Gaziemir Gençlik Spor’a verdiği desteğin devam edip etmeyeceği Gaziemir’in spor çevrelerinde konuşulan en çok konuların başında geliyor. Şenol’un bir işadamı etrafında yeni bir yönetim oluşturup oluşturmayacağı, Şenol’un kulüp başkanlığına geçip, geçmeyeceği üzerine tartışmalar yaşanıyor. Şu bir gerçek ki Yeşil Beyazlar için yine bir kader anı daha yaşanacak! Olağanüstü kongre birçok yönden kulübün geleceğini de ortaya koyacak!

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin