Gaziemir’de görsel şölen
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir’de görsel şölen

Facebook'ta paylaş
Belediyenin düzenlediği halk dansları kurslarına katılan kursiyerler 9. Geleneksel Halk Dansları Gecesi’nde Anadolu’nun kültür mozaiğini sergiledikleri gösterileriyle Gaziemirlilere görsel şölen sundu.“Hepiniz harikaydınız, muhteşem bir gösteri sundunuz” diyen Başkan Şenol kursiyerleri kutladı
09/06/2018 , 00:09:57

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği halk dansları kurslarına katılan Gaziemirliler 9. Geleneksel Halk Dansları Gecesi’nde kurs boyunca öğrendiklerini sergileme şansı buldu. Festival Alanı’nda düzenlenen gecede birçok kursiyer ilk sahne deneyimini yaşarken, birçoğu da tekrar sahneye çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Görsel şölenin yaşandığı sezon finalinde 500 kursiyer İzmir, Denizli, Muğla, Kırklareli, Üsküp, Mardin, Teke, Kırklareli, Kaşık, Soma, Artvin, Ankara yörelerinden oyunlar sergiledi. 9. Geleneksel Halk Dansları Gecesi’nde zeybek, horon, roman havası, halay potpuri gibi oyunlar sahnelendi. Yetişkin, genç ve çocuk olmak üzere üç kategoride eğitim veren ve bu yıl bin 500 kursiyerin katıldığı kursun final heyecanına ailelerde ortak oldu. Binlerce Gaziemirli etkinlik boyunca dansçıları yalnız bırakmadı. Özel gecede sahne alan belediyenin Türkiye Şampiyonu ekibi 32 Dev Adam performanslarıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Şenol: Hepiniz harikasınız
9. Geleneksel Halk Dansları Gecesi’nin finalinde sahneye çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Hepiniz harikasınız” diyerek dansçıları kutladı. Başkan Şenol, belediye meclis üyeleriyle birlikte halk dansları eğitmenleri Cem Gülseçgin, İrem Gülseçgin, Zekican Yardımcı, Merve Ersoy, Onur Hasdoyuranlar, Sevgi Akan, Cenk Keskin, Çağlar Karadağ, Yunus Kalyoncu, Gizem Kaçar’a plaket sundu, teşekkür etti. Belediyelerin sadece fiziki ihtiyaçları karşılayan kurumlar olmaması gerektiğini ifade eden Şenol, kentlere kimlik kazandırılabilmesi için kentlerin tarihine, kültürüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Gaziemir’in sanat kenti olduğunu ve bu kente belediye başkanı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Şenol, “48 farklı branşta düzenlediğimiz kurslara 10 binden fazla Gaziemirli katılıyor. Bu kurslar sayesinde kültürel değerlerimize sahip çıkıyor, gelecek kuşaklara aktarıyoruz. Gaziemir’de kültür-sanat etkinliklerimizi arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ahmet Karakoyunlu
11/06/2018 , 18:48:33
Teşekkür
Bir kursiyer olarak, yaklaşık 9 ay ipek kozası gibi örerek bizlere bir şeyler öğretmeye çalışan fedakar eğitmenlerimize ve bizlere her türlü olanağı sağlayan Gaziemir Belediye Başkanımız sayın Halil İbrahim Şenol\'a sonsuz teşekkürler

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin