BAYIR GAZİEMİRLİLERİ MİLLET İTTİFAKI’NA OY VERMEYE ÇAĞIRDI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

BAYIR GAZİEMİRLİLERİ MİLLET İTTİFAKI’NA OY VERMEYE ÇAĞIRDI

Facebook'ta paylaş
İlçedeki esnaf temsilcilikleri ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Yerel Haberci’yi de ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır “Toplumumuz artık tamam diyor. Değişim istiyor” dedi.
06/06/2018 , 23:06:56

24 Haziran 2018 seçimleri için bir yandan cumhurbaşkanı adayları meydanlarda mitingler yaparken diğer yandan milletvekili adayları da ilçelerde bire bir temaslar sağlıyor.

İyi Parti’nin seçimlere katılabilmesi için ‘parti görevi olarak’ CHP’den istifa ederek bu partiye katılanlardan bir olan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’dı. 18 günlük İyi Parti üyeliğinin ardından yeniden CHP’ye dönerek İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı olarak seçimlere katılan Tacettin Bayır Gaziemir’deydi.

Gaziemir’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, aralarında ADD Gaziemir Şubesi ve Seydiköylüler Derneği’nin de bulunduğu sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden CHP’li Bayır partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Milletvekilliği içinde partisine destek istedi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve beraberindeki CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, eski ilçe başkanları Umut Tekin, Elif Becek ve Yüksel Demirsoy ve parti yöneticileriyle birlikte Yerel Haberci’yi ziyaret etti. Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile görüştü. Yerel Haberci’ye gündemi değerlendiren CHP’li Bayır 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti. Toplumdan çok olumlu geri dönüşler alındığının altını çizen Bayır “Görünen o ki halkımız artık bu 16 yıllık iktidara tamam diyor. Değişim istiyor”dedi. “Gaziemirliler gözü kapalı oy vermez. Her şeyi doğru tartar ve oyunu ona göre verir. Millet ittifakı olarak halkımızın önüne güçlü bir seçenek koyuyoruz. Bize oy verilmesini istiyoruz. Artık ülke yönetiminde değişimin vakti geldi. Bir kere de bizin denenmemiz gerekiyor. Buradan Ak Partili vatandaşlarımıza da sizin aracılığınızla seslenmek istiyorum. Geçmişte bu partiye oy vermiş olabilirsiniz. Onlar tarafından kandırılmış olabilirsiniz. Gelin bu kez bize oy verin! Memnun kalmaz ise 4 yıl sonra bizi de değiştirebilirsiniz” dedi.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin