“MİLLETİMİZ BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

“MİLLETİMİZ BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ”

Facebook'ta paylaş
Karabağlar’da düzenlenen sahur programına katılan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Temel Yıldırım, kesintisiz hizmete devam etmek için bir kez daha vize istediklerini belirterek, “İzmir de Türkiye de kendisine gerçekten hizmet edeni görüyor, biliyor. Bu millet bizi yarı yolda bırakmaz” dedi.
06/06/2018 , 10:14:51

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Yıldırım, 15 Temmuz’da yaşananların darbe girişimi değil işgal hareketi olduğunu söyledi. Seçim çalışmalarına sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Temel Yıldırım, Karabağlar’da gerçekleştirilen sahur programına katıldı. Erzurum-Tortum Kazandere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen sahurda konuşan Yıldırım, Türkiye’nin son 16  yılda kat ettiği aşama ile dünyanın lider ülkelerinden biri haline geldiğini söyledi. Bazı dış odakların Türkiye üzerinde kirli emelleri olduğunu ifade etti.

 

80 YILDA YAPILMAYANI 16 YILA SIĞDIRDIK

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun da katıldığı sahurda konuşmasını sürdüren Yıldırım, “Halka Hizmet Hakka Hizmet, sloganıyla iktidara gelen AK Parti, 16 yılda otoyollar, köprüler, şehir hastaneleri, mega projeler yaptı. 70-80 yılda yapılamayanları biz sadece 16 yıla sığdırdık. Türk milletini tekrar ayağa kaldırdık. Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türk milletinin yeniden güçlenmesi birilerini rahatsız etti.  İlk hamleleri Gezi’de oldu. Ardından ekonomik kumpaslar kuruldu. En sonunda da 15 Temmuz darbe girişimi yaşandı. Afrin operasyonunda ortaya çıkarılan terör mevzileri gösterdi ki 15 Temmuz’da yaşananlar sadece bir darbe girişimi değil; bir işgal harekâtıymış.”

 

 MİLLET DİK DURDU

“Türk milletinin dik ve onurlu duruşu sayesinde tüm kumpasların üstesinden geldik” diyen Yıldırım, 24 Haziran’da da oyunların bir kez daha bozulacağını söyledi. “Bu millet kendine inananları yarı yolda bırakmaz” diyen Yıldırım, Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda dünyada lider bir ülke konumuna geleceğini söyledi.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin