BAYIR FUTBOLCU VEKİL ADAYINA ‘AYAR’ VERDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

BAYIR FUTBOLCU VEKİL ADAYINA ‘AYAR’ VERDİ

Facebook'ta paylaş
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Alpay Özalan’ı uyardı “Kendi kalene gol atma!”
01/06/2018 , 15:24:54

Ak Parti’nin 24 Haziran 2018 milletvekili seçimlerinde İzmir 2.bölgeden aday gösterdiği Alpay Özalan’ın bir medya grubuna yaptığı “İzmir bıraktığımız gibi!” açıklamalarına İzmir milletvekillerinden Tacettin Bayır tepki gösterdi.

CHP İzmir Milletvekili ve İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Tacettin Bayır yaptığı açıklamada eski futbolcu Alpay’ı kendi kalesine gol atmakla eleştirdi.

Bayır yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Kardeşim Alpay; Sahalardan halkın arasına siyaset yapmaya hoş geldin ama ilk günden gol atacağım derken, aman dikkat et kendi kalene gol atma. Uzun yıllardır İzmir’de yaşamadığını biliyoruz.  Öncelikle gireceğimiz seçimlerin, yerel seçimler olmadığını sana hatırlatırım. Demişsin ki, ‘İzmir bizim bıraktığımız gibi duruyor’. Aslında doğru söylemişsin. Evet İzmir bıraktığın gibi! İnsanları sevecen, özgür, rahat ve birbirine saygılı. Ha! Sen insanları değil, ben şehri kast ettim diyorsan, bak bunda da haklısın. Allaha şükür, İstanbul gibi camilerimizin siluetini bozan gökdelenlerimiz yok. İşimizden evimize, İstanbul’da ki gibi 2 saatte gitmiyoruz. Ayrıca İzmir halkının seçtiği, belediye başkanını da genel başkanımızın talimatı ile istifa ettirmiyoruz. Ayrıca kendi genel başkanınızın, İstanbul için, ‘Ama biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz, ben de bundan sorumluyum’ cümlesini de size hatırlatırım. Bu yazdıklarımı, hoş geldiniz anlamında kabul edin. Evet, maça hızlı başladın. Ama golü rakip kaleye değil, kendi kalene attın. 24 Haziran’da yapılacak seçimler milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Belediye başkanlığı seçimi değil. Sakın unutma burası İzmir. Ne sahada, ne siyasette İzmirliler diz çökmezler. Sadece zeybek oynarken diz çökerler.”

 

 

ALPAY NE DEMİŞTİ;

….

Karşıyaka’da doğduğunu ve 1993’te Altay’dan Beşiktaş’a transfer olduğunu kaydeden Özalan, şöyle konuştu: "İzmir bizim bıraktığımız gibi. Yapılan yatırımları sağ olsun hükümetimiz yapmıştır. Burada hiçbir şekilde değişiklik yok, yollar bazında, sağlık bazında, eğitim bazında olsun hükümetimizin yaptığı hizmetler var, onun dışında değişen bir şey yok."

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin