YILDIRIM TANITIM YAPTI. VEKİL ADAYLARI GAZİEMİR’DE SAHURA KADAR ÇALIŞTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YILDIRIM TANITIM YAPTI. VEKİL ADAYLARI GAZİEMİR’DE SAHURA KADAR ÇALIŞTI

Facebook'ta paylaş
Başbakan Binali Yıldırım partisinin İzmir milletvekili adaylarının tanıtımı için İzmir’deydi. Ak Parti İzmir Milletvekili adayları bölgelerindeki çalışmalarına hız verirken 1.Bölge adaylardan bazıları Gaziemir’de seçim çalışmalarına katıldı.
27/05/2018 , 20:23:54

 

24 Haziran Milletvekili Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi’ne sayılı günler kala siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırdı.

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Milletvekili adaylarının tanıtımı için İzmir’e geldi. Kaya Prejtige Hotel’de aday tanıtımı ve ardından iftar programına katılan Yıldırım burada yaptığı konuşmada son güncel olayları değerlendirirken ekonomide dövizin yükselmesini dış güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunlar neticesinde olduğunu söyledi. Muhalefeti doların yükselmesinden medet ummakla suçlayan Yıldırım 24 Haziran’da halkın Erdoğan’ı seçerek Güçlü Türkiye’nin kurulacağını ifade etti.

Aday tanıtımı sonrasında bölgelerine dağılan milletvekili adayları vatandaşlarla temaslara başladı.

Ak Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili 3.Sıra Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 6.sıra adayı Emre Cemil Ayvalı ve 9.Sıra Adayı Gözde Keskin ile birlikte gece yarısı Gaziemir Meydanı’nı ziyaret ettiler.

Ak Parti’de iki dönem Mardin milletvekiliği yapan Süleyman Bölünmez ve Ak Parti Menderes Belediye Meclisi Üyesi İrfan Keskin aday olan kızlarını meydanda yalnız bırakmadı. Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ile birlikte sahura kadar Gaziemir Meydanı’nda oturan vatandaşlarla sohbet eden adaylar 24 Haziran için oy istediler.

İzmir 1.Bölge’nin sürpriz adaylarından biri olan Ceyda Bölünmez Çankırı Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 projesini gerçekleştirmek için çalışacağını söyledi. Serbest ticaret ile uğraştığını ifade eden babasından sonra mecliste milletvekili olarak çalışacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin