CHP Gaziemir’den ‘İnce’ destek
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP Gaziemir’den ‘İnce’ destek

Facebook'ta paylaş
Gaziemir’in CHP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe başkanı Kasım Özkan, eski ilçe başkanları Umut Tekin, Yüksel Demirsoy ve çok sayıda partili Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyası için bağışta bulundu.
24/05/2018 , 13:35:42

Cumhurbaşkanı Seçim Kanunu’na göre seçimde aday olan kişiler kampanyalarını halktan topladıkları maddi bağışlarla karşılamak zorunda! Hazine yardımı alamayan adaylar seçim masraflarını ancak vatandaşlardan topladıkları paralarla karşılayabiliyor.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’de diğer adaylar gibi seçim kampanyası için ülke çapında bağış topluyor.

CHP örgütleri de İnce için bağış toplamak üzere var güçleriyle çalışıyor.

CHP Gaziemir İlçe Örgütü’ de Muharrem İnce için bir araya gelerek bağış yapma kuyruğuna girdi. Gaziemir Belediyesi’nin CHP’li belediye başkanı Halil İbrahim Şenol, İlçe Başkanı Kasım Özkan, eski ilçe başkanları Umut Tekin, Yüksel Demirsoy, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer Muharrem İnce’ye bağış yapmak üzere İş Bankası Gaziemir Çarşı Şubesi’ne geldiler.

Bankadaki işlemlerin ardından açıklama yapan Başkan Şenol, İlçe Başkanı Özkan ve eski ilçe başkanları Tekin ve Demirsoy cumhurbaşkanı adaylarını sonuna kadar desteklediklerini ifade ettiler. “Biz yerel ölçekte her türlü parti içi mücadele ve yarış yapsak ta, CHP olarak bir bütün olarak birlikte hareket etmeyi bilen ve bunu sahaya yansıtan samimi partiliyiz” mesajını verdiler.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin