Başkan Şenol Gaziemirliler ile sahur etti
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Başkan Şenol Gaziemirliler ile sahur etti

Facebook'ta paylaş
Göreve geldiği ilk günden itibaren Ramazan aylarına ayrı bir önem veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve eşi Birsen Şenol Gaziemirlilerle bu kez sahurda buluştu.
23/05/2018 , 11:07:38

Ramazan ayı geldiğinde Gaziemir’de farklı bir heyecan ve hareketlilik vardır. Başta belediye olmak üzere sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve ilçe sakinleri Ramazan ayının birlik ve dayanışmasını ortaya koyan onlarca iftar ve sahur sofraları kurarak bunun güzel örneklerini ortaya koyarlar.

Gaziemir Belediyesi’nde ise Ramazan ayında adeta manevi seferberlik vardır. Gaziemir Belediye Başkanı seçildiği 2009 Nisan ayından bugüne kadar geçen 10 Ramazan boyunca vatandaşları iftar sofrasında ağırlayan Halil İbrahim Şenol bu geleneğini bu 2018 Ramazan’ında da sürdürüyor.

Ramazan ayı öncesi olduğu gibi yıl boyunca ilçedeki camilerden gelen bakım, boya vb. talepleri vakit geçirmeksizin yerine getiren Başkan Şenol bu konuda herkesimin takdirini kazanmış durumda.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol diğer Ramazan’lardan farklı olarak bu Ramazan’da ilk sahur düzenledi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve eşi Birsen Şenol Abdullah Arda Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte sahur etti.

Her yıl Ramazan Ayı boyunca Bereketli Ramazan Akşamları adıyla düzenledikleri iftar sofralarında binlerce vatandaşı buluşturduklarının altını çizen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,  “Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygusunun düzenlediğimiz iftar yemekleriyle en üst seviyeye çıkmasını sağlıyoruz. İftar sofralarımızda binlerce vatandaşımızı aynı sofra etrafında buluşturmanın mutluluğunu yaşarken bu yılda bir ilki hayata geçirdik ve ilk kez sokak sahuru düzenledik. Huzur ve barış içinde, bir ve beraber olmanın coşkusuyla mutlu bir Ramazan Ayı diliyorum” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin