Ak Parti’den Hacivat Karagöz’lü iftar programı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Ak Parti’den Hacivat Karagöz’lü iftar programı

Facebook'ta paylaş
İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz’ın da katıldığı Ramazan programlarını sürdüren Ak Parti Gaziemir Teşkilatı’nın Irmak, Sevgi ve Binbaşı Reşat Bey’de 2 bini aşkın kişiye iftar verdi.
21/05/2018 , 20:07:57

Irmak Pazaryeri, Sevgi Mahallesi Pazaryeri’nde iftarlarının ardından Binbaşı Reşat Bey Mahallesi’nde de iftar yemeği veren Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı gördüğü ilgiden hayli memnun. Binbaşı Reşat Bey Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar yapan Nazmi Yılmaz daha sonra çocuklarla birlikte Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu’nu ve Semazen gösterisini izledi.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz düzenledikleri iftar programlarına ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yılmaz “Öncelikle tüm Gaziemirli hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifleri mübarek olsun. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve mahalle teşkilatlarımızın organize ettiği iftara sofralarını herkesle paylaşıyoruz. Mahalle muhtarlarımız da sağ olsunlar bizlere çok yardımcı oluyorlar. Ramazan ayı aynı zamanda paylaşma ayıdır. İftar ve sahur programlarıyla Gaziemirlilerle lokmamızı paylaşıyoruz. Bugün Binbaşı Reşat Bey mahallemizde çocuklarımıza geçmişteki Ramazan eğlencelerini göstermek adına tiyatro ve gösteri sanatımızda ayrı bir öneme sahip Hacivat – Karagöz oyunu oynattık. Çok ta güzel oldu. Çocuklarımız çok eğlendi. Bu tür oyunlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha gösterdi” dedi.

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin